Logo Gecertificeerd Financieel Planner

Goed & Geld Limburg BV
Postbus 80
6430 AB Hoensbroek
Hommerterweg 63
6431 ER Hoensbroek
Tel: 045-5211450
KVK: 54660556

Bezoek adres
Uitsluitend op afspaak
Dr Martin Luther Kinglaan 100
6431 VP Hoensbroek

Goed & Geld Limburg BV is een persoonlijk financieel advieskantoor en werkzaam in de regio Zuid- en Midden Limburg. Ons bedrijf is gecertificeerd als Financieel Planner (FFP) en aangesloten bij de VFFP. In 2005 zijn onze 1e adviezen de deur uitgegaan, en wij kunnen met trots zeggen dat wij veel tevreden klanten hebben (zie de klantbeoordelingen). De klantbeoordelingen worden vanaf 2014 vast gelegd op www.advieskeuze.nl

Werkwijze:
U krijgt van ons geen product advies, maar een volledig integraal advies. Advies op het gebied van uw hypotheek, maar ook over uw vermogen of pensioen. Ook worden belangrijk zaken zoals erfrecht en fiscale kwesties met u besproken. Kortom goed financieel en volledig advies. Zo weet u nog beter wat u in de toekomst kunt verwachten. Daarnaast bundelen we schadeverzekeringen en bieden deze tegen een scherpe prijs aan.
Wij leveren nagenoeg uitsluitend maatwerk en dat gebeurt op een transparante wijze. Provisie is niet meer van deze tijd en wij hebben ons daarom aangepast. Wij geven er de voorkeur aan dat U ons betaald en niet de bank, verzekeraar of andere financiŽle instelling. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en bent u als klant veelal goedkoper uit!

Het 1e gesprek is altijd vrijblijvend en daarom gratis. Een uitzondering hierop vormen persoonlijke gesprekken in het kader van het verzilveren van de eigen woning, hiervoor vragen we een bijdrage van € 75. Regelmatig terugkerende bijeenkomsten over het verzilveren van de eigen woning zijn gratis.

Kenmerken van onze dienstverlening zijn: kwaliteit, vindingrijk, transparant en betrokkenheid.

Tot slot verwijzen wij u naar onze dienstenwijzer, klantbeoordelingen en ons dienstverleningsdocument. Hierin vind u alles terug over onze werkwijze, onze prijs en de werkzaamheden die wij voor u verrichten en natuurlijk vele klantreacties.