Logo Gecertificeerd Financieel Planner

Goed & Geld Limburg BV
Postbus 80
6430 AB Hoensbroek
Hommerterweg 63
6431 ER Hoensbroek
Tel: 045-5211450
KVK: 54660556

Bezoek adres
Uitsluitend op afspaak
Dr Martin Luther Kinglaan 100
6431 VP Hoensbroek

Een hypotheek of een hypotheek advies staat niet meer alleen. Vaak is de omliggende regelgeving net zo belangrijk als uw hypotheek zelf. Denk maar aan de fiscus, de aflossing of het wettelijk (erf) recht dat naadloos aan uw hypotheek verbonden moet worden. En daarbij geldt dat iedere situatie anders is. Veel vragen moeten worden beantwoord en leiden tot een samenspel van net zoveel oplossingen.

Waar wij naar streven:

Is dat u uw hypotheek begrijpt. Wij willen graag dat u leert wat de invloed van uw wensen en eisen zijn op uw hypotheek en de daarbij behorende maandlasten. Zo bepaalt u zelf wat u kunt en wilt en niet de Bank of geldverstrekker. Goedkoop kan iedereen. Goed is vaak een ander verhaal.

Dat u niet alleen weet wat uw hypotheek straks kost, maar ook dat u weet hoe uw totale netto inkomen zich aanpast aan de nieuwe situatie. Hierbij hebben we uw hulp heel hard nodig. Wij vragen u daarom een budget analyse van u zelf (gezin) te maken. Dit kunt u doen op www.Nibud.nl. Nibud is een overheidsinstelling die u helpt met het geven van inzicht in geldzaken.

U te adviseren over duidelijke en objectieve hypotheek-producten. Wij houden zelf namelijk ook niet zo van addertjes onder het gras. Overigens hoeft dat helemaal niet zo erg te zijn, zolang u maar bewust kiest.

En de maandlast? Die bepaalt u in grote mate zelf, als u zich maar realiseert dat elk voordeel zijn nadeel heeft.

Klik hier voor info over startershypotheken