Logo Gecertificeerd Financieel Planner

Goed & Geld Limburg BV
Postbus 80
6430 AB Hoensbroek
Hommerterweg 63
6431 ER Hoensbroek
Tel: 045-5211450
KVK: 54660556

Bezoek adres
Uitsluitend op afspaak
Dr Martin Luther Kinglaan 100
6431 VP Hoensbroek

Eigenlijk kunt u een pensioen heel goed met een spaarrekening vergelijken. U en uw werkgever leggen maandelijks geld aan de kant, zodat u later, als u met pensioen bent, een flinke pot met Euro’s heeft. Uit deze pot wordt dan maandelijks aan u een bedrag (=pensioen) over gemaakt.

Een pensioen is een toekomstvoorziening. Wilt u zelf iets doen aan uw oude dag dan zijn er tal van toekomstvoorzieningen. Vaak zijn oplossingen veel eenvoudiger dan u denkt. En om heel eerlijk te zijn, hebben we liever dat u zelf de regie in de handen heeft over uw toekomstvoorziening. Bij overlijden zijn uw nabestaanden dan vaak beter af. Bovendien zijn de kosten over het algemeen veel lager. Er zijn tal van toekomst voorzieningen: Sparen, Beleggen, Pensioen, (Bank-)Lijfrente, 2e huis (voor verhuur), recreatiewoning (voor verhuur), Kunst, Oldtimers, kortom alles waar u in kunt investeren en waarmee groei van vermogen wordt nagestreefd.

Iedere voorziening heeft natuurlijk haar eigen verschillende kenmerken. Samen hebben ze 1 gemeenschappelijk kenmerk. U reserveert nu voor later!

Waar naar streven:

  • Dat u weet wat u heeft en wat er voor u op “de markt te koop” is.
  • Dat u kiest voor een gerenommeerde aanbieder voor uw toekomstvoorziening. Men moet zich bewezen hebben als betrouwbare instelling.
  • Is het makkelijk toegankelijk maken van een toekomstvoorziening voor u. We begrijpen dat u niet de kennis en of tijd heeft om uw toekomstvoorziening voortdurend te bewaken.