Logo Gecertificeerd Financieel Planner

Goed & Geld Limburg BV
Postbus 80
6430 AB Hoensbroek
Hommerterweg 63
6431 ER Hoensbroek
Tel: 045-5211450
KVK: 54660556

Bezoek adres
Uitsluitend op afspaak
Dr Martin Luther Kinglaan 100
6431 VP Hoensbroek

Wij zijn de startersspecialist uit Zuid-Limburg.

"Volledige begeleiding bij de aankoop van je eerste woning"

Je eerste woning kopen is een van de grootste stappen die je in je leven zet (het zijn er een stuk of 6). Je kunt alles zelf willen doen, maar de valkuilen zijn niet altijd te overzien. En oke, er is altijd wel iemand die je kent die aangeeft ergens verstand van te hebben. Gelukkig. Maar dat zijn zeker niet altijd specialisten en meestal alleen 'ervaringsdeskundigen' met een advies gebaseerd op hun eigen ervaringen.

Niets is zo belangrijk om bij het hele proces een goede begeleiding te krijgen. Als Starter op de hypotheek markt wordt je met een heleboel regels, normen, richtlijnen, verkopers, makelaars, gemeentes etc geconfronteerd.

En let op beste starter; een makelaar werkt niet voor jou, maar voor de verkoper van het huis dat je wil kopen.

Vaak zie je net een huis dat buiten je budget valt. Met een starterslening van de gemeente waar je een woning wil kopen is de woning wellicht haalbaar. Zo kan iedere starter op de koopwoningmarkt een gunstige hypotheek met een aanvullende renteloze lening van de gemeente krijgen. Dankzij deze Starterslening kunt je tot 20% meer lenen zonder dat uw maandlasten stijgen.

In de volgende gemeenten in Zuid Limburg is het mogelijk een starterslening te krijgen:

Beek, Brunssum, Eijsden – Margraten, Gulpen – Wittem, Kerkrade, Maastricht, Meerssen, Onderbanken, Vaals en Voerendaal. Helaas valt Sittard – Geleen nog niet onder regeling.

Goed & Geld Limburg BV begeleidt het hele traject vanaf het moment dat je interesse begint te krijgen in een eigen woning. Dit start bij het vaststellen van je budget tot de uiteindelijke dag dat je de sleutels van je nieuwe woning krijgt. Ook nadat je huiseigenaar bent, kun je altijd bij ons terecht. Zo kijken we continue met je mee, opdat je verzekerd bent van alle ontwikkelingen en actualiteiten als huiseigenaar.

KLIK HIER VOOR ONS STAPPENPLAN speciaal voor starters